NEO-ŠAMAN???

 

Před pár lety jsem si prošla půlročním intenzivním šamanským výcvikem, který mi změnil nejen pohled na svět, ale i na samu sebe.

 

B9BD355F-8F18-4101-B58C-99AAA43740DC

Představte si šest měsíců, během kterých každodenně čelíte všem svým strachům, démonům a traumatům, a to nejen z dětství, ale i z minulých a budoucích životů. A aby toho nebylo málo, tak nejen těch svých, ale i celé vaší rodové linie. Docela silné kafe, že? 😃
(Ano, jen se usmívám, když si někdo stěžuje, jak příšernou má tchýni 😂)


Ono to totiž jinak nejde.

Pokud chcete sloužit jako průvodce lidem na jejich cestě, sami si ji nejprve musíte vyšlapat a pořádně zamést. To dá přece rozum.



Výcvik ale nebyl jen o bolesti, procházení si peklem (podsvětím) a svou vlastní smrtí, ale i postupným získáváním nástrojů, jak léčit všechna svá hmotná i nehmotná těla včetně jejich energetické stopy.


Dostali jsme nástroje moderního kvantového a energetického léčení v podání prastaré tradice Inků. Během výcviku jsme obdrželi posvátné rituály a slavnostně byli zasvěceni do linie peruánských Q’ero šamanů s povolením stařešin být přijat mezi léčitele.

 

White and Blue Modern Business Quote Instagram Post (4)


Přes to všechno se šamanem ani léčitelem nenazývám. A ani nevím, jestli kdy v tomto životě budu. Je to dlouhá cesta, na které se pořád učíme a vyvíjíme 🙏🏻 A víte co? Vlastně ani takovou “nálepku” nechci.


Jedním z mých poslání je být tady pro ty, kteří se chtějí svým strachům a traumatům postavit. Budu jejich berličkou, která jim pomůže vyčistit čakry, odstranit z aury energie nebo entity, které jim nepatří, pomoct jim zpátky nalézt ztracené kousky své duše, jak se říká… Prostě pomoct najít cestu zpátky k sobě do rovnováhy, jak nejlépe dovedu. Ale samotné kroky na cestě už pak musíme každý podniknout sami...


A co je na tom nejlepší? Že jsou nás takových “moderních šamanů” spousty a stejně jako byste to neřekli do mě, tak ani do nich.


Zkrátka ti, kteří na sobě stále pracují, žijí v souladu s přírodou a snaží se pomoct ostatním bytostem, jak jen dokáží, svítí, a dělají tak každý den tento svět lepším.


Všem těmto NEOŠAMANŮM od srdce děkuji 🙏🏻

 

V Munay,

Klára 🤍

Zpět do obchodu